GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Ben je je gebruikersnaam vergeten?

Als je de Sport & Cultuur Amstelveen hebt geregistreerd of via de website hebt aangevraagd heb je zelf je gebruikersnaam gekozen. Mocht je deze echt niet meer weten stuur dan een mail.

Heb je je kaart nog niet geregistreerd en wil je je eigen gebruikersnaam en wachtwoord instellen registreer dan je Sport & Cultuur Amstelveen.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Geen probleem. Je kunt hier je wachtwoord aanpassen. 

Vul hieronder je e-mail adres en gebruikersnaam in én kies een nieuw wachtwoord, en je krijgt spoedig een e-mailtje met je nieuwe inlog gegevens. Het is wel noodzakelijk dat je je nieuwe wachtwoord activeert.

Lukt het u niet een nieuw wachtwoord in te stellen, geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen je verder.

 
   
   
   

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl