KIDS ZORGELOOS

Je herkent het vast, de ene dag vinden je kinderen sport A leuk, de volgende dag zijn ze sport A helemaal vergeten en willen ze liever met hun kameraadje sport B gaan doen. Maar ondertussen heb jij wel allerlei zaken gekocht en geregeld die nodig waren voor sport A. Wat nu?

Dan is SCA precies wat voor jouw kinderen. Met SCA kunnen ze meer dan 25 activiteiten, vrijwel onbeperkt, uitproberen zodat ze echt een keuze kunnen maken waar hun hart ligt. Met KIDS Zorgeloos heb jij er verder ook geen omkijken meer naar financiële stukje, het enige dat je hoeft te doen is eenmalig de online instructies te volgen, KIDS Zorgeloos af te sluiten en klaar!

Jouw KIDS kunnen daarna waar en wanneer ze maar willen meedoen met al onze activiteiten (maar niet vergeten ze online in te schrijven als dat nodig is natuurlijk) en wij regelen de rest. En mocht je het lidmaatschap even stop willen zetten, geen probleem! SCA KIDS Zorgeloos is maandelijks opzegbaar, zonder gedoe. Dus neem nu KIDS Zorgeloos en laat je kinderen hun passie ontdekken!

Interesse in de Sport & Cultuurkaart, maar je wilt nergens aan vast zitten? Kijk dan eens bij KIDS FLEXIBEL

BESTELLEN

BEREKEN JE VOORDEEL

SCA KIDS Zorgeloos (4–12 jaar) kost slechts € 10,- per maand. Hiervoor sport je kind vrijwel onbeperkt en mag hij/zij ook nog meedoen met allerlei, leuke activiteiten. Zie via onze handige calculator direct hoeveel je met dat tientje nou eigenlijk bespaart.

Zwemmen
Hoe vaak wil je zwemmen?
0
x per maand
Fitness/bootcamp
Hoe vaak wil je fitnessen of bootcamp?
0
x per maand
Jumpen
Hoe vaak wil je jumpen?
0
x per maand
Balsport
Hoe vaak wil je een balsport spelen?
0
x per maand
Dansen
Hoe vaak wil je dansen?
0
x per maand
Muziek
Hoe vaak wil je zingen of een instrument bespelen?
0
x per maand

DE VOORDELEN

De voordelen van SCA op een rij.

  • Meedoen met meer dan 25 activiteiten
  • Laat ze zelf ontdekken wat echt bij ze past
  • Maandelijks opzegbaar zonder gedoe
  • Niks is verplicht, dus weg met dat gehaast
  • Regel alles gemakkelijk online

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl