KIDS FLEXIBEL

Interesse in SCA, maar je wilt nergens aan vast zitten? Geen probleem! Kies voor KIDS FLEXIBEL en je kind kan 30 dagen genieten van ons programma. Het lidmaatschap stopt automatisch en je kunt het weer activeren wanneer je maar wilt. Zorg er wel voor dat je de fysieke, persoonsgebonden kaart bewaart, want voor een nieuwe zijn wij helaas genoodzaakt € 5,- in rekening te brengen en da’s toch zonde van je geld.

Heb je geen zin om elke maand te verlengen? Ook geen probleem, ga dan voor KIDS ZORGELOOS. Geen omkijken meer naar het financiële stukje en je kind kan bij alle aangesloten partners meedoen wanneer die maar wil!

BESTELLEN

BEREKEN JE VOORDEEL

SCA KIDS FLEXIBEL (4–12 jaar) kost slechts € 12,50 per maand. Hiervoor sport je kind vrijwel onbeperkt en mag hij/zij ook nog meedoen met allerlei, leuke activiteiten. Zie via onze handige calculator direct hoeveel je met die twaalfvijftig nou eigenlijk bespaart.

Zwemmen
Hoe vaak wil je zwemmen?
0
x per maand
Fitness/bootcamp
Hoe vaak wil je fitnessen of bootcamp?
0
x per maand
Jumpen
Hoe vaak wil je jumpen?
0
x per maand
Balsport
Hoe vaak wil je een balsport spelen?
0
x per maand
Dansen
Hoe vaak wil je dansen?
0
x per maand
Muziek
Hoe vaak wil je zingen of een instrument bespelen?
0
x per maand

DE VOORDELEN

De voordelen van SCA op een rij.

  • Meedoen met meer dan 25 activiteiten
  • Laat ze zelf ontdekken wat echt bij ze past
  • Maandelijks opzegbaar zonder gedoe
  • Niks is verplicht, dus weg met dat gehaast
  • Regel alles gemakkelijk online

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl